Wassfelt toolbox

GRAFISKT
HANTVERK

Lite om oss själva

Ingvar och Johnny Wassfelt startade Wassfelt Grafisk Service AB i mars 1986. Adressen var Sommarvägen i Solna och lokalen serveringsdelen i ett före detta bageri.

Redan från början var ett av de bärande inslagen att verka för i första hand industridesigners, men även andra som arbetar med grafisk design och formgivning. I bagaget hade vi med oss ett unikt färgsystem som gör det möjligt att framställa grafik som transfers, populärt kallat gnuggisar, i vilka färger och former som helst. Efter några år blev det trångt i Solna och vi fick tag på en bra lokal på Södermalm i Stockholm dit flyttade vi hösten 1989 och här finns vi fortfarande kvar.

Efter hand har verksamheten vuxit och idag fungerar vi som ett specialistföretag som framställer förpackningsdummies åt designbyråer och reklam- och annonsbyråer, PMS-provtryck när det är noga med färgerna och inte minst gnuggisar till industridesigners och tillverkningsföretag, plus en hel del annat som designers vill ha hjälp med.

Trots att vi inte är så många har vi stor kapacitet tack vare kunnande, erfarenhet och avancerad utrustning tillsammans med ett mycket bra nätverk. Vi har korta leveranstider och våra kunder får vad de beställt vid överenskommen tidpunkt. Våra kunder finns över hela Norden.

Välkommen du också!