Wassfelt toolbox

GRAFISKT
HANTVERK

Prislistan!

Våra uppdrag varierar i allra högsta grad. Det kan vara allt från ett ark gnuggisar i en färg A4 till exklusiva diplom i 8-färger PMS, format A3+, med tilltryck av ram i folieguld. Eller förpackningsdummys i 4-färg på mjukplast med PMS-tilltryck. Det är alltså lite svårt att här specificera alla priskombinationer i detalj men för gnuggisar och PMS-tryck kan vi vara konkreta:

Start 380:-, debiteras alltid men endast en gång per påbörjad beställning.

Gnuggisar och PMS- NCS- eller RAL-tryck, per färg inklusive reprofilm

A4 740:-, A3 1080:-

Följande ark av samma tryck vid samtidig beställning, per färg:

A4 535:-, A3 810:-

Tillägg för gnuggisar och PMS-tryck i metallic PMS och pearliserade färger, per färg

A4 110:-, A3 150:-

Tillägg för gnuggisar i foliesilver och folieguld (samt blank PMS m.fl.)

A4 165:-, A3 255:-

A3+ och större format pris på förfrågan.

Är du osäker på kostnaden? Mejla oss gärna en offertförfrågan, eller slå en signal!

Förklaringar

Start: Innefattar kontroll av dokument och eventuella mindre justeringar. Debiteras en gång per uppdrag. Behövs mer omfattande korrigeringar eller rena originaliseringar debiteras detta med 1050:- per påbörjad timme. I sistnämnda fallet kontaktar vi kunden för klartecken innan vi sätter igång.

Gnuggisar och PMS-tryck gäller med standardfärg PMS, NCS eller RAL. Vi kan också framställa färger som avviker från standard PMS, NCS eller RAL, efter överenskommelse.

Repro: För att kunna framställa gnuggisar eller PMS-trycket behöver vi också en reprografisk film (en för varje färg om det är flerfärgsoriginal).  Dessa filmer framställer vi själva från originalet vi får från kunden. Filmen kan återanvändas till flera ark och debiteras endast en gång per färg och uppdrag.

Moms samt eventuell frakt tillkommer på samtliga priser.