Wassfelt toolbox

GRAFISKT
HANTVERK

Gnuggisar

Gnuggisar är otroligt mångsidiga och användbara. Vi omvandlar ett digitalt grafiskt dokument till gnuggisar som sedan kan appliceras på i stort sett vad som helst. En apparatmodell som behöver funktionsgrafik i en definierad NCS-färg, en förpackningsmodell där designern vill ha blankt silver någonstans eller en logotype i flera PMS-färger. Vi har ett stort antal grundfärger att tillgå och kan blanda till vilken PMS- eller NCS-färg som helst liksom färger efter ett prov.

Även metallic, pearl och fluoriscerande färger finns att tillgå liksom guld och silver som spegelblankt. Att applicera en gnuggis på en yta är hur enkelt som helst och gjort på försumbar tid. Resultatet blir ytterst professionellt med klara distinkta färger och skarpa kanter. Det blir helt enkelt vassare än tryck. Perfekt för presentationer, fotograferingar och filminspelningar.

Som en referens i det här sammanhanget vill vi gärna framhålla Electrolux designavdelning som ända sedan vi startade verksamheten 1986 har varit en betydande och trogen kund och är så än idag. De använder gnuggisar från oss till alla sina nya modeller vare sig det gäller dammsugare, kylskåp, frysar eller spisar. Kontakta oss så skickar vi gärna ett prov.